Bakade betor

Ugnsbakad betor med pepparrotskräm

Passar bra till stekt fisk

Du behöver:

  • 10 betor av olika sorter
  • 3 dl grovt salt
  • salt
  • vit- eller grönpeppar
  • cantadou med pepparrot
  • alt pepparrot och mascarpone
  • ev 1 msk grädde

Arbetsgång:

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Tvätta och borsta betorna
  • Lägg betorna på en plåt och droppa olja över
  • Baka i 1 timme tills de är mjuka
  • Mal lite peppar och strö salt över, blanda om
  • Har du bråttom och vill förbereda kan du först koka betorna lagom mjuka innan du sätter in dem i ugnen
  • Serveras med pepparrotsostkräm ev utrörd med grädde
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s