Grönt Kulturarv

I måndags var jag på en trevlig kurs ”Grönt Kulturarv”. Jag fick med mig hem några gamla ärtsorter att provså. Jag fick också tre stycken rötter av Choro-gi en växt som blir som små michelingubbar. Rötterna skulle ner i jorden direkt, så just nu är de jordslagna i varsin kruka. Michelingubbarna ska var mycket crispiga och passa fint i sallad eller i wok.

Vad kan det bli av de här små rötterna?

Vad kan det bli av de här små rötterna?

Årets grönsaksodling har börjat så smått. Lök, chili och salvia är på groning, paprika och tomat står på tur. Ida har bredsått gräslök, som är hennes allra största grönsaksfavorit

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s