Tips för vintersquash och pumpa

Här kommer lite tips så här i pumpatider

  • Fräs lök, vitlök, curry och pumpatärningar i smör tills pumpan blivit mjuk. Slå på buljong och grädde och koka upp soppan
  • Dela i två halvor, gröp ur fröna, förbaka i ugn, gör en svamp- eller färsstuvning, fyll halvorna strö över ost och grädda ca 30 min
  • Styckfrys i kuber och lägg i plastpåse/låda till vinterns grytor
  • Tärna äpplen och pumpa, blanda med farinsocker, lägg i smord form, blanda en smuldeg kryddad med t ex äppelmynta och kanel, grädda
  • Hyvla skivor och använd istället för pastaplattor i lasagn
  • Riv squash och äpple och ersätt en del av mjölet och mjölken i en sockerkaka
      Annons
  • Kommentera

    Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

    WordPress.com-logga

    Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

    Facebook-foto

    Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

    Ansluter till %s