Rotfruktsgratäng

En snabbgjord vardagsgratäng av rotfruktsrester

3 morötter
2 palsternackor
1 bit rotselleri
Salt och vitpeppar
2 nypor timjan
3 nypor blandkryddor
½ dl hackad dill
1 dl grädde
2-3 dl mjölk
2 st ägg
1 dl riven prästost
Solrosfrö

  1. Grovriv rotfrukterna i maskin
  2. Krydda och varva i en smord ugnsform tillsammans med dill
  3. Vispa ihop  ägg och mjölk och häll över
  4. Strö över ost och solrosfrö

Jag gräddar 30 min i varmluftsugn 160 grader + micro 360W

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s